Spar op til 40% på din udskiftning af affjedring og støddæmpere

Når nu du engang skal have repareret eller endda lavet en udskiftning af støddæmpere eller affjedringen på din bil, så kan der være flere ting, som du skal tage stilling til. Det er nemlig ikke så nemt at overskue, hvor du kan få repareret sin bil, samt hvem der kan gøre det billigst. Priserne blandt de mange automekanikere kan nemlig variere en del.

 

Fixminbil anbefaler

Det anbefales på det kraftigste at få flere tilbud før du bestiller en udskiftning af affjedring og støddæmpere, da det kan sikre dig en fordelagtigt pris samt gode besparelser.

Her kan du få 3 gode tilbud, som sørger for, at du får 3 fordelagtige priser på en udskiftning af affjedring og støddæmpere.

Spar op til 20-40% på værkstedsregningen
Du modtager 3 skriftlige tilbud inden for 24 timer
2 års fuld garanti på værkstedsregningen

*Alle tilbud med vores partner er enkle, og kan nemt frasiges.

Ligesom mange andre kan du nok også være opgivende overfor at overskue, hvilke muligheder der findes, for eksempelvis at få udført en udskiftning af støddæmperne på din bil. Dermed ender du måske blot i sidste ende med at få bilen repareret ved et tilfældigt værksted, som du lige finder i nærheden. Det kan dog vise sig at være en fejl, for der kan nemlig være mange penge at spare, hvis du blot finder det helt rette tilbud. Ved hjælp af vores sammenligningsservice kan du nu danne dig et meget bedre overblik over priserne for udskiftning af affjedring samt støddæmpere hos dine lokale automekanikere.

En sammenligningsservice med masser af fordele

Du kan måske have svært ved at forestille dig, hvordan du skal kunne spare rigtigt mange penge ved at sammenligne priser blandt bilmekanikere. Men faktisk kan der være mange gode fordele ved vores service, som kan give rigtig fordelagtige priser for dig. Du vil endda i flere tilfælde kunne spare helt op til 40% af prisen på din udskiftning af affjedring og støddæmpere. Vi ved, at du ikke har lyst til at betale for mange penge på at få lavet en udskiftning af affjedringen, og derfor vil vi gerne hjælpe dig med at spare penge på at få udført opgaven. Det er blandt andet også derfor, vi tilbyder vores sammenligningsservice med mere helt gratis.

Undgå at betale overpris

Med vores enkle sammenligningsservice kan vi hjælpe dig med at undgå de dyre priser hos automekanikerne. Der er nemlig mange steder, hvor du kan komme til at betale overpris for reparationen af din bil, når du skal have udskiftet støddæmperne eller lavet et lignende stykke arbejde. Det skyldes nemlig, at du som mange andre kan have svært ved at gennemskue prislejet for arbejdet, og derfor ikke har en klar fornemmelse af, hvad det koster. For at undgå mekanikere, som udnytter det, kan du bruge vores sammenligningsservice til at finde de billigste løsninger i din nærhed.

Få tilbud fra flere mekanikere

Igennem sammenligningsservicen her på siden kan du også få muligheden for at hente konkrete tilbud fra flere forskellige autoværksteder. Denne service er naturligvis også ganske enkelt og nemt at benytte sig af, og ingen af tilbuddene er bindende, efter at du har modtaget dem. Dermed er det blot en mulighed for, at du kan få en endnu bedre pris på at få fikset din bil. Når værkstederne er nødt til at konkurrere imod hinanden på prisen, bliver det nemlig endnu billigere, fordi værkstederne rigtigt gerne vil have dig som kunde hos dem.

Opdag når støddæmperne trænger til udskiftning

Med tiden er der mange dele på ens bil, som kommer til at trænge til en udskiftning. Det er ikke altid til at sige, hvor ofte bilens forskellige komponenter skal erstattes af noget nyt, da det afhænger en del af mængden og typen af kørsel. Om ikke andet så kan det lige pludseligt ske, at noget på bilen går helt i stykker og skal udskiftes. Eller også kan man komme til at lykkes med at få udskiftet de gamle komponenter, inden de går helt itu. Når det kommer til udskiftning af affjedring og støddæmpere er der flere ting, som indikerer, at der er behov for en udskiftning.

Tegn på defekte støddæmpere

Den helt klassiske måde at tjekke, hvorvidt støddæmperne stadigvæk er velfungerende, er naturligvis, at du trykker ned på alle bilens fire hjørner. Her skal man gerne se, at bilen sænker sig langsomt, inden den hæver sig igen. Det må ikke være en hakkende bevægelse, men de skal være jævne og ikke gå for hurtigt.

Andre tegn på slidte støddæmpere kan også være, hvis bilen drejer en smule under kørsel, selvom rattet holdes lige. Derudover er støddæmperne ikke fuldt funktionelle, hvis du oplever meget hårde stød og en gyngende vogn, når du kører over et bump på vejen.

Velfungerende affjedring til kørsel med tung last

Det kan være meget vigtigt, at du er opmærksom på, hvorvidt støddæmperne er velfungerende. Især hvis du skal køre med meget tung last i bilen på ferien eller andet, så kan det gå ud over sikkerheden, hvis affjedringen ikke er i top. Det kan nemlig have en betydning for bilens vejgreb, når du kører.

Dermed er det altså en rigtigt god idé, at du tjekker støddæmperne løbende, sådan at de altid fungerer, som de skal. Det er nemlig noget, som du gør både for bilens og din egen skyld.