Olieskift til Danmarks bedste pris – KUN 749,-

Et oliefilter- og olieskift er en vigtig faktor for din bil levetid, fordi både oliefilteret og olien har en vigtig betydning. Hvis du tjekker din oliestand regelmæssigt, og udskifter dit oliefilter- og olie en gang årligt, formindsker du risikoen for at motoren går i stykker.

Bemærk: Med en basis service på bilen tømmer mekanikeren din bils gamle olie, skifter det gamle oliefilter ud og fylder herefter op til 4 liter ny kvalitetsolie på, som passer til din bils motortype. Kræver din bil mere olie end 4 liter, skal du blot betale den gældende listepris for mængden af olie udover de 4 liter – olien koster i mellem 100-250 kr. pr liter afhængig af oliens type. Få Danmarks bedste pris på olieskift – KUN 749,-

Olieskift: Bilens gamle og urene olie tømmes og fjernes

Som en del af en basis service pakken er olieskift inkluderet, og har en væsentlig stor betydning for vedligeholdelse af din bil. Ved olieskift beskytter du nemlig din bils motor, idet selve motorolien holdes ren fra urenheder og skidt, og ydermere bevarer du oliens gode egenskaber ved en udskiftning. Oliens gode egenskaber kommer i at olien smører motoren, holder motoren ren, samt fungerer olien som en kølende smørelse for motoren. Et Olieskift er derfor en yderst vigtig faktor, for at netop at vedligeholde din bil.

Udskiftning og montering af nyt oliefilter

Olieskift og udskiftning af oliefilter går som regel ind under samme serviceeftersyn, fordi uden et oliefilter skift, er der intet som beskytter din bils motor. Oliefilteret holder olien ren for skidt og urenheder, som kan ødelægge din bils motor. Olieskift og udskiftning af oliefilter går derfor gerne ind under samme service på bil, fordi en ren olie ingen god effekt har uden et rent og ordenligt oliefilter. Få en fast lav pris på olieskift – KUN 749,-

Med en service på bil inkluderes en påfyldning på op til 4 liter olie

Hvis du vælger et olieskift hos et samarbejdende værksted, får du en påfyldning op til 4 liter ny olie, som er en del af basis pakken. Og bare rolig – mekanikeren ved lige nøjagtig, hvor meget olie din bil har brug for.

Serviceindikator nulstilles efter eget behov

Alt afhængig af dit behov kan vores mekanikere nulstille din serviceindikator.

Olieskift hvor ofte?

Olieskift hvor ofte? Ja, det er et godt spørgsmål, som vi vil gøre vores bedste for at besvare så præcist som muligt!

Hvor ofte du skal have en udskiftning af olie, kommer helt an på, hvordan du bruger din bil. Hvis du er typen, som primært bruger sin bil til korte ture og bykørsel, bør du få tjekket din oliestand pr. 1000km, fordi korte ture og især bykørsel slider mere på bilens motor. Hvis ikke dette er tilfældet for dig, anbefaler vi, at du bør kontrollere din oliestand pr. 1000-2000km.

Vi har som en tommelfingerregel at det er en god idé, at få et årligt olieskift eller pr. 15.000km, samt udskiftning af bilens oliefilter.

Bemærk: Et oliefilter- og olieskift er ikke det samme som at få tjekket oliestanden, og du bør derfor tjekke din oliestand oftere. Du bør ikke tage til en mekaniker for at få tjekket oliestanden i bilen, fordi dette kan gøres nemt selv. Se vejledende video fra Opel herunder.

Hvorfor skal du have et regelmæssigt olieskift?

Hvis ikke du får et regelmæssigt olieskift, kan det have alvorlige konsekvenser for din bils motor. I Danmark har vi en rigtig høj fugtighed i luften, som kan betyde, at der lettere kommer vand i olien, som gør olien tyndere, og olien mister derfor dens gode egenskaber. Det betyder at motorens bevægelige dele, ikke længere bliver smurt tilstrækkelig nok, som betyder, at modstanden i motoren forøges.

Modstanden i motoren forøges uden et regelmæssig olieskift

Når modstanden i motoren forøges, medfører det hurtigere og mere slid på motoren, og brændstoføkonomien bliver forringet betydeligt, derudover øges din bils CO2 udslip, fordi bilens forbrændingsmønster skifter. Et regelmæssigt olieskift og en udskiftning af dit gamle oliefilter, har en stor betydning for din bils vedligeholdelse.

Læs mere om hvilke service der er inkluderet i basis service:

Basis Service
Service på bilens lys
Stenslag og revner i forrude
Service på bilens sikkerhedseler
Service på bilens horn
Aircondition service
Dæktryk og dækmønster
Service på bilens bremser
Service på bilens styretøj og hjullejer
Service på bilens udstødning