Det kan være en stor udfordring at finde rundt i biludlejningsmarkedet, hvor du finder et stort udvalg af aktører i Danmark. Det kan tage lang tid at sammenligne ens muligheder, da forskellen i pris, bil, tilkøb og gebyrer varierer fra biludlejningsselskab til biludlejningsselskab, men også fra by til by. 

De største forskelle på udlejning kommer særligt, når der ses på udlejning af kassevogne. Uanset om du skal leje en varevogn eller leje en flyttebil vil du se, at der er meget stor forskel på pris og biltyper hos de forskellige udlejningsselskaber.

Spørgsmålet er derfor: Hvem leverer den bedste service, hvem har de bedste priser og hvem har de bedste kassevogne? Vi kommer herunder med et bud på, hvorfor Oscar Biludlejning er det bedste og det rette udlejningsselskab for langt de fleste.

Lokalt tilstede i hele Danmark

Oscar Biludlejning er et dansk biludlejningsselskab, som i skrivende stund har over 100 afdelinger i hele Danmark. Det er derfor nemt at finde en afdeling tæt på, hvor du bor, hvis behovet for at leje en kassevogn måtte opstå. Det er tydeligt at se, at de kunder, som har lejet en bil, kassevogn eller lignende har været tilfredse med servicen ved at skimme igennem anmeldelserne på Trustpilot

En ting er selvfølgelig servicen, men vi mener også, at de har nogle af de skarpeste priser i Danmark – ofte vil du se, at en kassevogn koster langt over 1.000 kr. pr. dag at leje hos de store udlejningsselskaber, hvor priserne starter fra 449 kr. pr. dag på en varevogn og 849 kr. på en flyttebil hos Oscar Biludlejning. Priserne varierer meget fra afdeling til afdeling, hvor du i nogle afdelinger vil finde endnu lavere priser, og i andre en smule højere priser.

Find den rette kassevogn

Det er nemt at undersøge dine muligheder direkte på hjemmesiden – hvis du skal leje leje en varevogn kan du se udvalget ved at søge i dit område, og det samme gør sig gældende, hvis du skal leje en flyttebil.

Som nævnt varierer udvalget fra afdeling til afdeling, hvor du vil finde alt fra vans til små varevogne på størrelse med en Fiat Doblo, såvel som store varevogne på størrelse med en Fiat Ducato – og sidst men ikke mindst også flyttebiler, som er udstyret med elektriske lifte, så du kan have det helt store læs i vognen.

Ligesom mange andre udlejningsselskaber får du 100 km inklusiv i din leje for hver dag, at du lejer en kassevogn. Det vil sige, at når du lejer en kassevogn i 5 dage, så får du 500 kilometer gratis. Ved du på forhånd, at du skal køre længere end dette, så bør du købe ekstra kilometer på forhånd – det er en dyr affære at betale for overkørte kilometer hos biludlejningsselskaber. Dette kan gøres når du booker bilen.

Langtidslej en kassevogn

Ønsker du ikke kun at have kassevognen en dag eller to, men har i stedet behov for at råde over den i en længere periode? Her bør du undersøge mulighederne for langtidsudlejning. Frem for at købe eller lease en kassevogn kan du leje den på månedsbasis – men ligesom med leasing er alt inkluderet i prisen (service, forsikringer, kilometer, grøn ejerafgift osv.) – du skal kun tanke bilen.

Derudover har du også den fordel, at der er 0 kr. i udbetaling på bilen, og du binder dig kun én måned ad gangen – større fleksibilitet får du ikke. 

Lej en kassevogn på månedsbasis hos Oscar Biludlejning gennem deres Bilabonnement, hvis dette passer til dine behov.