Service på aircondition og bilens køleevne

Aircondition service på klimaanlægget holder desværre ikke for evigt. Med tiden taber klimaanlægget kølemidlet, som hænder ud i nedsat køleevne. Aircondition kræver vedligeholdelse, og et regelmæssig eftersyn, og en service af aircondition vil give en optimal holdbarhed og køleffekt. Med en service på bil vil mekanikeren tjekke din aircondition og klimaanlæg.

Aircondition service frem for reparation

Brug ikke dine penge på dyre reparationer af aircondition og klimaanlæg, men derimod er det en god idé at forbygge og vedligeholde dit klimaanlæg og aircondition med et regelmæssig service på klimaanlæg og aircondition, få derfor regelmæssigt tjekket aircondition med en basis service.

Klimaanlæg og aircondition service hvor ofte?

For at holde din aircondition og klimaanlæg i top, anbefaler vi, at du får dem tjekket 2 gange årligt hos en autoriseret mekaniker med en basis service. Så risikerer du ikke, at dit klimanlæg ikke virker en kold vinteraften eller på en brandvarm sommerdag.

Aircondition service hvor ofte og hvornår?

Vi anbefaler som sagt at tjekke op på dit klimaanlæg og aircondition 2 gange årligt hhv. i foråret og efteråret. I nyere biler er det nok med en aircondition service en gang årligt.

Aircondition bil virker ikke

Aircondition i bilen virker ikke eller aircondition køler ikke? Er du uheldig at stå i den situation, at din aircondition i din bil ikke virker, så frygt ej. Med 3  tilbud fra 3 værksteder nær dig, kan du sikre dig selv en god pris og en god mekaniker.

Udskiftning af pollenfilter og eventuel nye kølemiddel er ikke inkluderet i service på bil

Med et aircondition service på bilen er et udskiftning af pollenfilter og nyt kølemiddel ikke inkluderet i servicen. Hvis en udskiftning af disse er nødvendig i servicen på bilen, vil du betale ekstra for denne service. Men frygt ej, mekanikeren vil ikke uden din accept servicere eller udskifte ting på din bil, som ikke er inkluderet i basis servicen.

Læs mere om hvad en basis service inkludere:

Basis Service
Service på bilens oliefilter og olieskift
Service på bilens lys
Stenslag og revner i forrude
Service på bilens sikkerhedseler
Service på bilens horn
Dæktryk og dækmønster
Service på bilens bremser
Service på bilens styretøj og hjullejer
Service på bilens udstødning